(Som alla säger när de har varit hos frisören...) Nu är det klippt!

Så... Då hade man äntligen varit hos frisörerna igen :D Jag ville hitta på något nytt och började fundera så sent som igår på att göra något radikalt. Det fick bli färg i luggen! Igen.  Nu hade de till och med egna knäppa färger så jag behövde inte ta med mig någon egen... De flesta var olika rosa och lila nyanser men jag valde den ljusaste (jag vet att även den här färgen är rätt mörk men ändå...) lila hårfärg som de hade. Et voilà!
 
Mitt ideal har väl den senaste tiden gått från 60- och 70-talsfanatiker till punk-docka som jag så fint beskrev det för frisörerna idag och jag tycker att färgen blev prima för ändamålet. Undre skiktet av luggen är mer färgat än det övre (där det istället är tre olika tjocka slingor) så om man sätter upp den blir man ännu mer lila i huvudet. Väldigt bra!

Till helgen blir det juluppvisning med cheerleadingen. Roligt. Men jag kommer att vara hur nervös som helst. Har fått hem dräkten och den är jättefin (det tycker jag verkligen) men kanske inte riktigt min stil... Eller vad säger ni? Är jag typen som klär sig i kort kjol och magtröja? Fast å andra sidan tävlade vi i trikåer från topp till tå i gymnastiken. Kan det vara så att jag faller för sporter där man får visa upp sin kropp? Jag gör det enkelt för er: Jag svarar själv... NEJ så är det inte! Jag lovar och svär att det är en ren tillfällighet.

Vi hade en extrainsatt träning med daz team i söndags - tränade hur många timmar som helst! Underbart. Det enda som stör mig är att jag stretchar höger ben hela tiden och ändå är det just höger ben som är stelt nu. Inte så konstigt egentligen kanske men i alla fall. Det borde vara tvärt om, så som jag har slitit!

Oh well, nu ska tha punk doll (^_~) hitta på något annat. Adios!

RSS 2.0